Oficjalne forum Furion OTS.
Od¶wie¿am~
ja proponuje konkursy typu - szukanie czego¶ po mapie.
pytania zwi±zane ze znajomo¶ci± servera
jakie¶ eventy, potwory du¿o by wymieniaæ
Pozdrawiam eSeNUZet
Ostatnio edytowany przez eSeNUZet (2010-12-26 10:30:18)
A ja proponuje np. Jakas osoba sie szuka mamy ja znalezc w okreslonym czasie
np. zdobadz np. 30 mpa 10 g legsow itp. w ci±gu godziny
Te¿ bardzo dobry pomys³ osobi¶cie sam robi³em takie konkursy i rozdawa³em gn, sc niestety nie ma funduszy na to
Ludzie, nie robcie z tego questow z metina.. Wiekszosc waszych pomyslow opiera sie na idz-zabij-przyjdz po nagrode albo idz-znajdz-przyjdz po nagrode. Jako iz ja nie mam chwilowo neta (pisze z fona) troche mysle nad sensownymi eventami, zabawami.
Przepraszam za brak polskich znakow.
U¿ytkownik
Biorac przyklad z postow powyzej pisac pod moim postem propozycje konkursow, uowmy sie ze ze 2-4 konkursy w tyg, jak czas pozwoli bedziemy organizowac.
Biorac pod uwage update 12 lutego, wtedy chcialbym zoorganizowac 1 konkurs ^^
Czekam na propozycje, najlepszy zostanie nagrodzony przeze mnie
Do dziela!
GM
Ja proponuje konkursy na najladniejszy domek - chociazby 1 w miesiacu, wiadomo gracze "meczyliby sie" aby ich domek ladnie wygladal, a nie tylko rzucic smieci do chaty nie patrzac jak i gdzie bo spieszy mu sie na exp... Pomysl Viceroya tez jest dobry, lecz musialyby byc to rzeczy ktore leca rzadko.
U¿ytkownik
Juz wiele graczy katuje mnie o ten konkurs "Naj domek". Wiadomo to Wasza indywidualna praca. Moge Ci zagwarantowac ze taki konkurs ruszy, kto wie, moze na dzien update'u..... ;>?
GM
Moje propozycje to;
Raz w miesciacu na najlepszego gracza na otsie
(chodzi mi o to ze np. Wbil duzo lvl w miesiacu czy cos , pomaga osoba , nie wyzywa itp. itd. poprostu ludzie by pisali kogo wybrac itp. itd. a potem bylo by glosowanie o to mie mniejwiecej chodzi nie chodzi mi o sam lvl bo niektorzy graja krocej inni dluzej.
raz moze na miecha konkurs na naj³adniejszy domek
Np. zagadki typu Opis miejsca i moze ss i znajdz dokladne polozenie
Konkursy wiedzy o otsie
Moza by bylo zrobic tez zdobadz dla Gm/Cm/GoDa np. 100gn bp sc i jakies rare itemy tzn. to jest propozycja tylko
Ostatnio edytowany przez Viceroy (2011-02-08 14:08:24)