Oficjalne forum Furion OTS.
Witam, jak zauważyliście nad Furionem ciągle trwają prace które polepszają wam grę, związku z tym powstała ankieta która ma na celu dowiedzenia się od was jaki jest najczęstszy problem Furiona, proszę odpowiadać szczerze ze względu, iż ta ankieta może zadecydować o lepszej poprawce ots.
Pozdrawiam, Es.
Wypowiem się z perspektywy GM'a. Zazwyczaj wszystkie skargi idą wprost do mnie. Najwięcej takowych dostaję za PK na expie. ("gm plx, on mi nie daje expic!") Za jak i wchodzenie pod czar obszarowy, żeby wbic PK innemu graczowi, żeby padł (np. sytuacja z Undead Lizardów.). Uznam, że na to dostaje dużo reportów, i na to oddam mój głos - za dużo PK. W ciągu mej kariery bottera spotkałem jednego, co do Hlvli, sądzę, że nie przeszkadzają zbytnio innym graczom.
Pozdrawiam, Elan.
Wedlug mnie na otsie jest malo expow dla hlvli. Racja pk to tez troche duzy problem ale nie jest znow tak zle, a ludzie podchodza pod czar innym graczom po to zeby zniechecic ich do expienia w tym miejscu bo poprostu jest zamalo expow! I to jest wlasnie jeden z glownych problemow z nadmiernym pkowaniem.
Ostatnio edytowany przez sajal (2010-08-30 16:31:47)
Hmm... Moim zdaniem za malo expow na duzych lvl jak i dla normalnych lvl . Nie zbalansowane profesje
Knighta 12k lvl nei mzoe ubic 20k lvl z Exevo Gran Mas Burza powinienien byc balans
Pk to nie jest porblem bo na kazdym otsie jest pk
a i wchodzenie pod czar powinny byc wieksze kary za to